خطرات سرعت گیر برای خودرو
در این مقاله قصد داریم، به بررسی خطرات سرعت گیر برای خودرو بپردازیم. اگر تا به حال با سرعت کمی از روی سرعت گیر رد شده باشید، ممکن است صدای جیرجیر ماشین، صدای تق تق لاستیک ها و ناله سرنشین کناری را شنیده باشید.
به راحتی می توان تایید کرد، که سرعت گیرها برای وسیله نقلیه شما مضر هستند، اما این چقدر صحت دارد؟ آیا آنها واقعاً به ماشین شما آسیب می رسانند یا این فقط یک شایعه دیگر است؟ در این مقاله حقایق را بررسی می کنیم و برخی از شایعه های رایج در مورد سرعت گیرها و اینکه آیا واقعاً برای وسیله نقلیه شما مضر هستند را رد بررسی می کنیم.
در پایان دقیقاً خواهید دانست، که چگونه به این دست اندازها نزدیک شوید، بدون اینکه باعث سایش و پارگی غیرضروری در ماشین شما شود.
تماس بگیرید
بررسی خطرات سرعت گیر برای خودرو
شاید وسوسه شوید، که خطرات سرعت گیر برای خودرو را به عنوان مین های زمینی کوچک برای وسیله نقلیه خود در نظر بگیرید که منتظرند، تا سیستم تعلیق یا لاستیک های شما را از بین ببرند. اما نکته اینجاست، که سرعت گیرها طوری طراحی نشده اند که برای ماشین شما مضر باشند.
در واقع آن ها برای کاهش سرعت ترافیک و جلوگیری از تصادفات، به ویژه در مکان هایی با فعالیت زیاد عابران پیاده مانند محله ها، مدارس و پارکینگ ها ساخته شده اند. با این حال آسیب زمانی رخ می دهد، که رانندگان خیلی سریع از سرعت گیرها عبور کنند.
برخورد با سرعت بالا به خطرات سرعت گیر برای خودرو می تواند، باعث تکانی شود که بر سیستم تعلیق، لاستیک ها و سایر قسمت های خودرو که نیاز به جذب ضربه دارند، تأثیر می گذارد. درست همانطور که ترمز گرفتن با شدت زیاد می تواند، لنت های ترمز شما را فرسوده کند، عبور سریع از سرعت گیرها نیز می تواند، به مرور زمان باعث فرسودگی شود.
برای محافظت از خودروی خود و جلوگیری از آسیب قبل از نزدیک شدن به سرعت گیر سرعت خود را کم کنید. عبور از آن ها با سرعت ۸ تا ۱۰ کیلومتر در ساعت خطر آسیب دیدن خودروی شما را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در ادامه به بررسی شایعاتی که در مورد خطرات سرعت گیر برای خودرو وجود دارد، خواهیم پرداخت.
فقط خودروهای قدیمی تحت تأثیر سرعت گیرها قرار می گیرند
همه خودروها می توانند تحت تأثیر سرعت گیرها قرار گیرند، به خصوص اگر رانندگی بدی داشته باشند، این یک تصور غلط رایج است که فقط خودروهای قدیمی تر با سیستم تعلیق قدیمی یا جذب ضربه ضعیف تحت تأثیر سرعت گیرها قرار می گیرند.
در واقع همه خودروها چه قدیمی و چه کاملاً جدید می توانند، در صورت نزدیک شدن نادرست به سرعت گیرها دچار فرسودگی و پارگی شوند. حتی وسایل نقلیه با ارتفاع زیاد از سطح زمین یا سیستم تعلیق سفت مانند کامیون ها یا SUVها نیز در صورت رانندگی با سرعت زیاد خطرات سرعت گیر برای خودرو می توانند آسیب ببینند.
در واقع وسایل نقلیه با ارتفاع زیاد گاهی اوقات خیلی سریع از روی سرعت گیرها عبور می کنند، زیرا لاستیک های بزرگتر عبور از آنها را وسوسه انگیز می کند. اما حقیقت این است، که این دست اندازها فشار زیادی بر سیستم تعلیق خودرو وارد می کنند و می توانند به مرور زمان منجر به افزایش ساییدگی لاستیک ها، کمک فنرها و فنرها شوند.
مهم نیست چه نوع وسیله نقلیه ای می رانید، همیشه هنگام نزدیک شدن به سرعت گیر سرعت خود را کاهش دهید، به خصوص اگر دست انداز بزرگتر باشد، یا در منطقه ای با نگهداری ضعیف باشد. همین کار ساده می تواند، به عمر بیشتر خودروی شما در برابر خطرات سرعت گیر برای خودرو شما کمک کند.
سرعت گیرها باعث مشکلات سیستم تعلیق می شوند
خطرات سرعت گیر برای خودرو باعث خرابی سیستم تعلیق نمی شوند، اما می توانند فرسایش را تسریع کنند. اگرچه درست است که برخورد مداوم با سرعت گیرها در سرعت های بالا مشکلاتی را ایجاد کند، اما مستقیماً باعث خرابی سیستم تعلیق نمی شوند.
با این اوصاف سیستم های تعلیق برای جذب ضربات و ارتعاشات جاده طراحی شده اند و سیستم تعلیق خودرو عموماً برای تحمل ضربات جاده ساخته شده است. اگر مرتباً با سرعت زیاد به سرعت گیرها برخورد کنید، کمک فنرها و اجزای سیستم تعلیق سریع تر از شرایط رانندگی عادی فرسوده می شوند.
با گذشت زمان خطرات سرعت گیر برای خودرو می تواند، منجر به مشکلات سیستم تعلیق شود، اما باعث خرابی فوری یا خرابی کامل نمی شود. اگر سیستم تعلیق خودروی شما از قبل علائم فرسودگی مانند هندلینگ ضعیف یا سواری فنری را نشان می دهد، ممکن است بخواهید هنگام عبور از سرعت گیرها احتیاط بیشتری کنید، تا از وارد شدن فشار بیشتر به آن جلوگیری کنید.
بیشتر بخوانید
سرعت گیرها فقط به خودروهای کم ارتفاع آسیب می رسانند
حتی خودروهایی با ارتفاع زیاد هم می توانند، تحت تأثیر قرار گیرند. به راحتی می توان فرض کرد که خودروهای اسپرت کم ارتفاع تنها خودروهایی هستند، که در معرض خطرات سرعت گیر برای خودرو قرار دارند، اما این کاملاً درست نیست.
در حالی که واضح است، که خودروهایی با ارتفاع کم مثل خودروهای اسپرت یا سدان هنگام عبور از دست انداز بیشتر احتمال دارد، که کف خودرو خراشیده شود و خودروهای با ارتفاع زیاد نیز از آسیب در امان نیستند.
حتی SUVها و کامیون هایی با فریم های بزرگتر و ارتفاع بیشتر از زمین می توانند، در اثر برخورد مکرر با سرعت گیرها دچار کشیدگی شوند. تفاوت خطرات سرعت گیر برای خودرو این است، که خودروهای کم ارتفاع ممکن است شاسی را خراشیده کنند، در حالی که خودروهای با ارتفاع زیاد ممکن است، به سیستم تعلیق و لاستیک های خود فشار وارد کنند.
جمع بندی
صرف نظر از نوع خودرویی که می رانید، همیشه هنگام نزدیک شدن به سرعت گیرها سرعت خود را کم کنید. این کار در درازمدت برای خودرو و کیف پول شما بهتر است، زیرا نکته اصلی این است، که سرعت گیرها ذاتاً به وسیله نقلیه شما آسیب نمی رسانند.
آن ها بخش حیاتی ایمنی جاده ها هستند و ترافیک را در مناطق پرخطر کند می کنند و جاده ها را برای همه امن تر خواهند کرد. با این حال مانند هر چیز دیگری اگر با احتیاط به آنها نزدیک نشوید، می توانند مشکلاتی را برای خودروی شما ایجاد کنند.
با کاهش سرعت و توجه به وضعیت وسیله نقلیه خود و اجتناب از رانندگی خشن و غیرضروری می توانید، مطمئن شوید که سرعت گیرها برای ماشین شما مشکلی ایجاد نمی کنند. به یاد داشته باشید، مسئله اجتناب از سرعت گیرها نیست بلکه احترام به خودروی خود می باشد.
شما می توانید، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد خطرات سرعت گیر برای خودرو و خرید گیربکس های مقاوم برای خودروی خود به مجموعه تخصصی گیربکس وان مراجعه کنید.
نوشته های مشابه
















آیا می توان گیربکس را در حالات مختلف نصب نمود؟
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 30 فروردین 1404
































































گیربکس اتوماتیک AT چیست و چگونه کار میکند؟
مقالات, تعمیر گیربکس اتوماتیک, خودرو های متفرقه 15 شهریور 1403












تشخیص خرابی تسمه تایم و زمان تعویض آن
تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک, خودرو های متفرقه, مقالات 16 مرداد 1403



خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد نحوه محاسبه قیمت خاک کاتالیزور
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 13 مرداد 1403
نقش تعمیرات مرتبط با گیربکس اتوماتیک در ارتقاء ایمنی و پایداری خودرو
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 13 مرداد 1403
روند تشخیص و تعمیر خطاهای الکترونیکی در گیربکس اتوماتیک
تعمیر گیربکس اتوماتیک, مقالات, تخصصی گیربکس 11 مرداد 1403


تأثیر تغییرات آب و هوایی بر عملکرد تعمیر گیربکس اتوماتیک
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 9 مرداد 1403
تعمیر گیربکس اتوماتیک با استفاده از روش های دیجیتالی:مزایا و محدودیت ها
مقالات, تخصصی گیربکس 8 مرداد 1403


باتری به باطری خودرو اتوماتیک چگونه انجام می شود؟
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 5 مرداد 1403









تعمیر گیربکس اتوماتیک و تأثیرات آن بر عملکرد و راندمان سوختمصرفی
مقالات, تخصصی گیربکس 29 خرداد 1403
تعمیر گیربکس اتوماتیک و نقش مکانیکهای مهندسی در بهبود کارایی
مقالات, تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک 27 خرداد 1403

تعمیر گیربکس اتوماتیک در محیطهای صنعتی و تأثیرات محیطی
تخصصی گیربکس, تعمیر گیربکس اتوماتیک, مقالات 24 خرداد 1403



















































































چگونه وقتی عادت به رانندگی با خودروی دنده ای داریم، خودروی دنده اتوماتیک را برانیم؟
مقالات 21 شهریور 1402













اشتباهات رایجی که اکثر افراد در زمان رانندگی با خودروهای اتوماتیک انجام میدهند
مقالات 15 اردیبهشت 1399




























