تعمیر گیربکس ام وی ام Mvm

تعمیر گیربکس ام وی ام Mvm

شرکت سازنده: ام وی ام

پذیرش آنلاین خودرو

تعمیر گیربکس ام وی ام Mvm

برند خودروسازی ام وی ام در ایران توانسته اعتماد دسته زیادی از مشتریان را به خود جلب کند. کیفیت مناسب این محصولات در مقایسه با قیمت مناسب آنها نسبت به سایر خودروهای خارجی باعث شده تا بسیاری از مشتریان این محصولات را گزینه خوبی بدانند. یکی از بخش های بسیار مهم این خودرو ها گیربکس آنها است که وضعیت آن می تواند روی عملکرد کلی خودرو تاثیر زیادی بگذارد. گیربکس اتوماتیک استفاده شده در خودروهای ام وی ام 550 اتوماتیک، ام وی ام ایکس 33 اتوماتیک و چری تیگو 5 همگی از تکنولوژی خاصی پیروی می کنند. در ادامه این مطلب از سایت گیربکس وان بیشتر در مورد تعمیر گیربکس ام وی ام صحبت خواهیم کرد.

آشنایی با گیربکس اتوماتیک ام وی ام mvm

گیربکس  ام وی ام mvm  از نوع CVT یا به عبارتی تسمه ای ( زنجیری ) هستند و خبری از گیربکس های اتوماتیک DCT یا به عبارتی چرخ دنده ای نیست ، ابتدا لازم می‌شماریم تفاوت گیربکس های  DCT چرخ دنده ای و سی وی تی   cvt  را به طور مختصر بیان کنیم :

  • گیربکس های CVT برخلاف انواع گیربکس اتوماتیک که تعداد دنده‌های مشخصی دارد؛ در لحظه متناسب با وضعیت حرکتی خودرو ، امکان تعویض دنده را با سرعت‌ مناسب را فراهم کرده و سرعت العمل خودرو را بالا خواهد برد.
  • تعویض دنده در خودرو هایی با گیربکس های CVT به نرمی و آرامی و بدون حس تعویض دنده صورت می‌گیرد.
  • مصرف بنزین گیربکس های  CVT که در خودرو های ام وی ام استفاده شده است ه مراتب از نمونه های گیربکس های قدیمی کمتر است 
  • وزن کمتر  در گیربکس های CVT از خصوصیت های اصلی این نوع گیربکس هاست.

بررسی دلایل خرابی گیربکس ام وی ام 

عوامل مختلفی ممکن است باعث خرابی گیربکس ام وی ام شوند و از آنجایی که تعمیر گیربکس mvm می تواند هزینه زیادی را به شما تحمیل کند، باید حتما عواملی که سلامت گیربکس خودرو را تحت تاثیر قرار می دهند را بشناسید. شناخت روند کار گیربکس و دلایل خرابی آن قطعا در طولانی مدت باعث می شود که دارنده خودرو مراقبت های لازم را بهتر انجام دهد و به این صورت زمان نیاز به خدمات تعمیر گیربکس اتوماتیک را به تعویق بیاندازند. معمولا گیربکس mvm به دلایل زیر دچار مشکل می شود.

  • خراب شدن سر پلوس سمت گیربکس که می تواند به صورت 28 خار، 29 خار و 25 خار باشد و در میان آنها نمونه های 28 بیشتر در معرض خراب شدن قرار دارند. 
  • خطاهای مربوط به سیستم کامپیوتر مرکزی خودرو
  • اضافه بار بیش از حد روی خودرو که باعث اعمال فشار بیشتر روی گیربکس خواهد شد. 
  • خطاهای مربوط به نصب در زمان تعمیر گیربکس ام وی ام
  • آلودگی های محیطی گوناگون
  • کاهش سطح روغن یا کاهش کیفیت و کارایی آن

با توجه به نحوه رانندگی شما و سایر عوامل بالا، نیاز به خدمات تعمیر گیربکس اتوماتیک در بازه های زمانی برای شما احساس خواهد شد. اما برای این که بتوانید بهتر در زمان تعمیر گیربکس ام وی ام عمل کنید، باید با مشکلات رایج گیربکس mvm نیز بیشتر آشنا شوید. 

نشانه های خرابی گیربکس اتوماتیک ام وی ام

خراب شدن گیربکس اتوماتیک با نشانه هایی همراه است. وقتی شما این موارد را بشناسید، در صورت مشاهده هر کدام از نشانه های متوجه خواهید شد که زمان تعمیر گیربکس ام وی ام فرا رسیده است. البته نباید فراموش کرد که بی اهمیتی نسبت به این نشانه ها باعث می شود تا مشکل بوجود آمده برای گیربکس به سایر قسمت ها سرایت کرده و باعث افزایش هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک شود. همچنین در صورت خراب شدن گیربکس اتوماتیک به صورت کامل، تنها راهکار برای شما تعویض آن است، اما این کار نیز هزینه های بسیار زیادی را به شما تحمیل خواهد کرد. به همین دلیل در ادامه نشانه های اصلی خرابی گیربکس که باید به آنها توجه داشته باشید را با هم بررسی خواهیم کرد. 

 

بوی سوختگی درون اتومبیل

گاهی در زمان رانندگی و استفاده از خودرو فرد متوجه بوی سوختگی غیر عادی می شود که از بخش های داخلی خودرو به مشام میرسد. در بیشتر موارد این بوی سوختگی خبر از خرابی گیربکس می دهد. به خصوص اگر بوی سوختگی با اختلال در روند تعویض دنده همراه باشد باید حتما به دنبال راهکاری برای حل این مشکل باشید و برای تعمیر گیربکس mvm اقدام کنید.

دلیل اصلی بوی سوختگی در بیشتر موارد می تواند تولید گرمای بیش از حد توسط گیربکس باشد. از همین رو مشکل بوجود آمده می تواند به دلیل کاهش سطح روغن یا افت کارایی و کیفیت آن باشد. چون روغن گیربکس مانع از ایجاد اصطکاک بین بخش های مختلف خواهد شد. در نتیجه نامناسب بودن وضعیت روغن گیربکس باعث گرم شدن بیش از قطعات داخلی گیربکس و بوی سوختگی خواهند شد. 

 

خارج شدن دنده از جایگاه خود (لیز خوردن دنده)

در شرایط خاص ممکن است رانندگان حس کنند که بعد از فشار پا روی پدال گاز دنده خودرو برای یک لحظه تغییر می کند، اما دوباره دچار لغزش شده و به دنده قبلی خود باز می گردد. متخصصین تعمیر گیربکس اتوماتیک این مشکل را با نام لغزش دنده می شناسند و حتی در مواردی دیده شده که باعث تغییر دنده خودرو به حالت خلاص می شود. بسیاری از رانندگان سعی می کنند تا با اعمال فشار بیشتر روی پدال گاز این مشکل را در زمان رانندگی حل کنند و در نتیجه نسبت به برطرف سازی کامل آن بی اهمیت خواهند بود.

 داشتن چنین رویکردی قطعا باعث خرابی بیشتر گیربکس اتوماتیک و افزایش هزینه تعمیر آن می شود.
رایج ترین دلیل بروز این مشکل، خراب شدن شاخک شیفت می باشد. وقتی چنگال موجود در این قسمت نتواند روند حرکت درستی داشته باشد، دنده روی حالت مناسب قفل نخواهد شد. در نتیجه می بینیم که سیستم انتقال قدرت یا گیربکس به سمت عقب حرکت می کند و اصطلاحا دنده دچار لغزش می شود. 

 

افزایش صداهای ناهنجار در خودرو

تغییر دنده همیشه با صدای خفیفی در خودروهای گیربکس اتوماتیک همراه است. میزان این صدا در زمان سالم بودن گیربکس کاملا طبیعی می باشد، اما وقتی صدایی غیر عادی یا بیش از حد زیاد به گوش شما رسید، به این معنی خواهد بود که گیربکس دچار مشکلات جدی شده و باید سراغ مراکز ارائه خدمات تعمیر گیربکس ام وی ام بروید. از آنجایی که در گیربکس اتوماتیک بخش های متحرک زیادی وجود دارد، این قسمت ها در معرض اصطکاک قرار می گیرند و به این صورت باید در نظر داشته باشید که می توانند به مرور زمان آسیب ببینند.
برای تعمیر گیربکس اتوماتیک در چنین شرایطی باید سراغ افراد حرفه ای که با ساختار بخش های مختلف گیربکس خودرو شما آشنایی دارند بروید و قطعات معیوب را تعویض نمایید. در ضمن بی اهمیتی نسبت به چنین موضوعی قطعا باعث می شود تا مخارج تعمیر گیربکس ام وی ام افزایش یابد. 

 

نشت روغن گیربکس خودرو ام وی ام

روغن گیربکس نقش بسیار مهمی در روند کاری گیربکس اتوماتیک دارد و تا الان نیز به این موضوع اشاره کرده ایم. یکی از مشکلات رایج که ممکن است برای گیربکس ام وی ام اتفاق بیفتد آن است که به هر دلیلی روغن گیربکس دچار نشتی شده و سطح آن پایین بیاید. در مواردی که زیر خودرو شما روغنی نارنجی رنگ ریخته، به احتمال بسیار زیاد گیربکس خودرو نشتی پیدا کرده است و در صورت بی اهمیتی به این مشکل، آسیب های جدی به بخش های مختلف گیربکس وارد خواهد شد.

 

در نظر داشته باشید که روغن های گیربکس دارای ویژگی روانکاری، کاهش حرارت و اصطکاک هستند، از همین رو باید همیشه در حال استاندارد قرار داشته باشد. بی اهمیتی نسبت به این موضوع علاوه بر این که باعث افزایش هزینه تعمیرات می شود، می تواند مشکلات خطرناک تری را نیز به دنبال داشته باشد که امنیت راننده و سرنشینان را تهدید خواهد کرد.  در ضمن اگر نشتی روغن به دلیل بروز اختلال در قسمتی خاص است باید حتما قبل از تعویض روغن گیربکس این قسمت منشاء نشتی را پیدا کرده و آن را برطرف نمایید.

دریچه گاز پاسخ کافی نمی دهد و شتاب مناسب نیست.

یکی از تاثیرات مستقیم عملکرد گیربکس، در زمانی است که خودرو در حال رسیدن به شتاب اولیه می باشد. وقتی روند شتاب گرفتن خودرو با تاخیر همراه است می بینیم که امکان آسیب دیدن گیربکس اتوماتیک خودرو ام وی ام وجود دارد. در چنین شرایطی موتور خودرو گشتاور کافی برای شتاب گرفتن خودرو را تولید کرده، اما سیستم انتقال قدرت یا گیربکس نمی تواند به خوبی این نیروی تولیدی را انتقال داده و تبدیل کند. وقتی بعد از تعویض دنده تاثیرات این کار را روی شتاب حس نمی کنید یا تاخیر زیادی در شتاب گرفتن وجود دارد، باید سراغ مرکز تعمیر گیربکس mvm معتبر بروید.


البته در مواردی این مشکل می تواند در اثر خرابی کامپیوتر مرکزی نیز باشد. چون کلاچ از این سیستم دستور می گیرد و اگر دستورات به درستی صادر نشده باشند، نتیجه کار نامناسب خواهد بود و گشتاور تولیدی به خوبی انتقال نمی یابد. از سوی دیگر دریچه گاز نیز توسط این سیستم کنترل خواهد شد و در نتیجه شاهد کاهش کارایی و شتاب خودرو خواهیم بود. 

خدماتی که در این مرکز ارائه می‌گردد شامل: تعمیر گیربکس ام وی ام، سرویس دوره‌ای گیربکس ، بازدید فنی جهت تعمیر گیربکس به همراه گارانتی یکساله می‌باشد.

نکات بسیار مهم در نگهداری و حفظ سلامت گیربکس های اتوماتیک ام وی امMVM که باید به آن توجه شود:

۱- قبل از  تعویض دنده از R به D و بلعکس ، خودرو را به طور کامل متوفق کنید.

۲- در زمان تعویض دنده به حالت پارک P ، ابتدا ترمز دستی را بکشید سپس دنده را درحالت پارک P قرار دهید.

۳-سرویس های دوره ای خودرو که شامل مواردی  نظیر تعویض روغن گیربکس ، تعویض صافی یا فیلتر گیربکس  میباشد را در کیلومتر مناسب  و در بالاترین کیفیت ممکن جدی بگیرید.

۴-برای توقف های کمتر از ۴۰ ثانیه دنده را از حالت درایو D خارج نکنید.

۵- نحوه استفاده صحیح از دنده اتوماتیک یه عنوان مثال برای ایستادن در سراشیبی ها ابتدا ترمز دستی را فعال کنید سپس دنده را در حالت پارک P قرار دهید.

بهترین زمان برای تعمیر گیربکس ام وی ام

دارندگان خودرو ام وی ام باید با نشانه هایی که در بخش های قبلی خدمت شما معرفی کردیم آشنایی داشته باشند تا به محض دیدن هر کدام از این علائم اقدامات لازم را برای تعمیر گیربکس اتوماتیک انجام دهند. در بسیاری از موارد می بینیم که هزینه تعویض گیربکس اتوماتیک می تواند از هزینه خرید موتور خودرو به صورت کامل بیشتر باشد. پس به این صورت نتیجه میگیریم که هر بار تعلل در تعمیر گیربکس ام وی ام، باعث ضرر مالی در طولانی مدت می شود. یکی از فعالیت هایی که از زمان دقیق تعمیر گیربکس mvm به شما خبر خواهد داد این است که از سرویس دهی های دوره ای منظم که توسط متخصصین ارائه می شود استفاده کنید.
سرویس های دوره ای اجازه می دهد تا بتوان از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد و همچنین اگر بخشی در معرض آسیب بود، اقدامات لازم برای تعویض یا نگهداری آن را بتوانید زودتر از موعد انجام دهید. این کار باعث افزایش طول عمر مفید بخش های مختلف گیربکس ام وی ام خواهد شد. 

 

معایب  گیربکس های های اتوماتیک CVT:
  • سر صدای گیرکس های CVT  از گیربکس های دنده ای بیشتر است.
  • از دیگر معایب خودروهای با سیستم گیربکس CVT هزینه بالای قطعات و تعمیرات آن است.

همانطور که در بالا اشاره کردیم ساختار اصلی گیربکس های ام وی ام X22 ، گیربکس اتوماتیک ام وی ام ۵3۰ ، یکی هستند .

 

 

تعمیر گیربکس ام وی ام

 

گیربکس اتوماتیک بدلیل انتقال گشتاور موتور از طریق جریان روغن به گیربکس و ساختار هیدروالکترومکانیکی آن، نسبت به خودروهایی با دنده دستی، مستلزم دقت و حساسیت بیشتری است.

لذا با درک این موضوع می بایست موارد زیر را در نظر گرفت؛

  • خطاهای گیربکس را جدی گرفته و در اولین فرصت به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید. ادامه رانندگی با گیربکس معیوب، باعث گسترش خرابی به سایر قطعات شده که در نتیجه هزینه و زمان تعمیرات آن را چندین برابر می‌کند.
  • روغن گیربکس را در زمانبندی و کیلومتر تعیین شده تعویض کنید.
  • خودروهای اتوماتیک سیستم برق پیچیده‌‌تری نسبت به سایر خودرو‌ها دارند، ترجیحا از وسایل برقی اضافه مانند چراغ زنون، آمپلی فایر، دزدگیر متفرقه و … استفاده نکنید.
  • مجموعه گیربکس اتوماتیک، سنسورها و مدارهای الکترونیکی حساسی دارد و موتورشویی برای آنها توصیه نمی‌شود.

موارد دیگر به صورت مفصل در مقاله نحوه استفاده صحیح از گیربکس اتوماتیک توضیح داده شده است. روغن مورد استفاده در از نوع ||| ATF وایکو و ای سی دلکو بوده که ساخت کشور آلمان و امریکا می‌باشند.

تعمیر گیربکس ام وی ام


برخی خودروهای تعمیر شده این کمپانی در تعمیرگاه تخصصی گیربکس وان


تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی امتعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

تعمیر گیربکس ام وی ام

سوالات متداول گیربکس اتوماتیک

 

آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟

بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغن‌های مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.

سرویس‌های دوره‌ای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟

سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می‌باشد. برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 30000کیلومتر تا 20000کیلومتر می باشد.

علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک چیست ؟

علت اصلی تقه زدن گیربکس اتوماتیک می‌تواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت می‌باشد، از موارد مهم دیگر است. در بعضی موارد تقه زدن گیربکس اتوماتیک می‌تواند ناشی از خرابی و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد.

گیربکس اتوماتیک چرا زوزه می‌کشد ؟

صدای زوزه گیربکس اتوماتیک معمولا ناشی از صدای فشار روغن و یا خرابی دنده‌ها، مجموعه دنده سیاره‌ای و دنده‌های دیفرانسیل می‌باشد.

لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟

لرزش خودرو علت های زیر را شامل می‌شود: خرابی در دسته موتور – بکسواد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچ‌ها – خرابی پلوس

آیا گیربکس‌های هیبرید (هایبرید) هم نیاز به تعویض روغن دارند ؟

بلی. در خودرو‌های نظیر تویوتا پریوس، 75 هزار کیلومتر و در خودروهای نظیر هیوندای سوناتا، 45 هزار کیلومتر تعویض روغن انجام می‌گردد.

برای تعمیر گیربکس اتوماتیک به کجا مراجعه کنیم؟

شرکت یا فرد تعمیرکار باید با مدل خودرو شما آشنایی کامل داشته باشد و بتواند روند عیب یابی و تعمیر را به صورت کامل طی کند. همچنین تمامی قطعات یدکی قابل تعویض مورد استفاده نیز باید با کیفیت و اصل باشند.

بهترین روش برای نگهداری از گیربکس چیست؟

اصلاح الگوی رانندگی و جدی گرفتن سرویس دهی های دوره ای می تواند باعث افزایش طول عمر مفید بخش های مختلف گیربکس خودرو شما شود.

چطور هزینه تعمیر گیربکس mvm را کاهش دهیم؟

با انجام روش های مختلف نگهداری از گیربکس که در این مطلب توضیح داده ایم و اصلاح الگوی رانندگی خود می توانید شاهد افزایش طول عمر گیربکس ام وی ام خواهید بود.

چه نکاتی را برای تعمیر گیربکس باید در نظر داشته باشیم؟

میزان تخصص تعمیر کار، آشنایی با نوع و مدل خودرو شما، تجربه کافی و آشنایی با مشکلات رایج گیربکس، داشت ضمانت نامه معتبر و قیمت مناسب بخشی از ویژگی های یک تعمیرگاه خوب گیربکس اتوماتیک خواهند بود. برای تعمیر گیربکس ام وی ام باید حتما سراغ مراکز یا تعمیرکارانی بروید که از تخصص و دانش کافی برخوردارند و از لوازم یدکی اصل و اورجینال استفاده می کنند.

دسته بندی: ام وی ام

 آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟

 بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغن‌های مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.

 

 سرویس‌های دوره‌ای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟

 سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می‌باشد. برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 30000کیلومتر تا 20000کیلومتر می باشد.

 

 علت تقه زدن گیربکس چیست ؟

 علت اصلی می‌تواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت می‌باشد. همچنین در بعضی موارد می‌تواند اشکال و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد.

 

 چرا گیربکس زوزه می‌کشد ؟

 صدای زوزه معمولا از صدای فشار روغن و یا خرابی دنده‌ها، مجموعه دنده سیاره‌ای و دنده‌های دیفرانسیل می‌باشد.

 

 علت گاز هرز خوردن گیربکس چیست ؟

 گاز هرز خوردن گیربکس به علت کمبود روغن، نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ‌ها و فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچ‌ها می باشد.

 

 خلاص شدن گیربکس به چه معناست ؟

 در خلاص شدن گیربکس موارد زیر دخیل هستند. بریدن دنده اویل پمپ – خراب شدن توربین – هرز شدن پلوس – خالی بودن گیربکس از روغن و یا معیوب شدن چرخ دنده‌های داخل گیربکس

 

 حالت اضطراری گیربکس در دنده 3 به چه معنایی می باشد ؟

 خودرو در یک دنده خاص مثل دنده 3 ( البته در بعضی خودرو ها تعداد دنده های خودرو بیشتر است نظیر هفت دنده و هشت دنده این عدد متفاوت است) یا حالت اضطراری قرار می‌گیرد تا خودرو به اولین تعمیرگاه گیربکس مراجعه کند.

 

 علت گیر کردن دنده در حالت پارک چیست ؟

 گیر کردن دنده در حالت پارک موارد زیر را شامل می‌شود. نبود برق در سیستم پارک یا خالی بود باطری خودرو – خرابی استاپ زیر پدال ترمز – شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور

 

 لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟

 لرزش خودرو علت های زیر را شامل می‌شود: خرابی در دسته موتور – بکسباد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچ‌ها – خرابی پلوس

 

 آیا گیربکس‌های هیبرید (هایبرید) هم نیاز به تعویض روغن دارند ؟

 بلی. در خودرو‌های نظیر تویوتا پریوس، 75 هزار کیلومتر و در خودروهای نظیر هیوندای سوناتا، همان 45 هزار کیلومتر تعویض روغن انجام می‌گردد.

سرویس های دوره ای

گیربکس اتوماتیک نیز مانند سایر اجزای خودرو نیاز به بازدیدهای دوره‌ای دارد. سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌‌های دوره‌‌ای گیربکس اتوماتیک به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 60000 کیلومتر می‌باشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می باشد.

برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 20000 کیلومتر تا 30000 کیلومتر میباشد.

تعمیر گیربکس ام وی ام

 

امروزه توجه به كيفيت كالا از مهمترين وظايف شركت های توزيع كننده كالاست و خدمات پس از فروش ضامن حفظ اين كيفيت مي باشد . مجموعه گیربکس وان با توجه به اهميت اين موضوع بر خدمات برتر برای خانواده مشتريان خود تاكيد دارد . در همين راستا گیربکس وان وظيفه دارد در اسرع وقت، با دقت و مشتری مداری كه لازمه كار خدماتی است به مشتريان خود پاسخگو باشد. گیربکس وان با داشتن بيش از 25 نفر از مهندسين و متخصصين مجرب آرامش مشتريان را سرلوحه كار خود قرار داده و می كوشد همواره بهترين قطب خدمات رسان گیربکس اتوماتیک در ايران باشد.

گارانتی شرایط گارانتی

خودرو و قطعات شامل گارانتی گیربکس وان می بايست دارای شرايط زير باشد:

  • عدم وجود آثار ضربه، ضایعه فیزیکی و سوختگی قابل مشاهده در قطعه
  • قرار داشتن در محدوده زمانی گارانتی
  • در صورت دارا بودن شماره سريال و عدم مخدوش بودن آن
  • عدم وجود آثار دستکاری بر روی قطعه

لطفا فاکتور مربوط به خرید دستگاه خود را ( تاریخ خرید و مهر فروشگاه) پیش از آنکه خدمات گارانتی اجرایی شود ، فراهم آورید.

 

هزینه ها هزینه ها

مسئولیت و کلیه هزینه های مربوط به ارسال کالا به مرکز گارانتی و خدمات و برگشت آن به عهده مشتری می باشد.

 

تعمیر گیربکس ام وی ام

راهنمای تعمیر گیربکس اتوماتیک

عنوان کاتالوگ کاتالوگ
ZF – Automatic transmission دریافت
BENZ – Automatic transmission دریافت
PDK – Automatic transmission دریافت
GM – Automatic transmission دریافت
AISIN – Automatic transmission دریافت
AL4 – Automatic transmission دریافت

تماس با ما : در صورت مشاوره و پذیرش با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید، بی صبرانه منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم.

مشاوره رایگان ( دفتر مرکزی ) : 02144193572 – 02144192705

Email: info@gearboxone.com

تماس با ما

🔻شعبه مرکزی:

تهران، جاده مخصوص کرج، بلوار ایران خودرو جنوبی، خیابان زامیاد، خیابان گل‌ها، پلاک 32