سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک

پذیرش آنلاین خودرو

سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک

به عنوان یک صاحب یک خودرو ، تقریباً هیچ چیز استرس زا بیش از یک صدای مرموز از زیر کاپوت خودروی شما وجود ندارد. در حالی که علل بسیاری در صداهای عجیب و غریب خودرو وجود دارد. اما بسیاری از این صداهای از گیربکس خودروی شما ناشی می‌شوند. سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک خودروی شما تقریباً همیشه نشانگر یک مشکل جدی است که شایسته توجه فوری یک مکانیک با تجربه است.

سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک

اگر خودروی شما دارای گیربکس اتوماتیک است. یکی از ناخوشایندترین صداهایی که می‌توانید از گیربکس آن بشنوید، سوت کشیدن و جرینگ جرینگ کردن است. این صدا می تواند به معنای مشکل جدی در سیستم دنده سیاره ای شما باشد. گیربکس اتوماتیک احتمالاً به یک سیستم دنده سیاره ای بستگی دارد و در صورت عدم موفقیت سیستم، می تواند خسارت بزرگی را به گیربکس شما وارد کند.هنگامی که سیستم دنده سیاره ای با مشکلاتی مواجه می شود، ابتدا متوجه صدای ناله می‌شوید. هنگامی که به مرحله سنگ زنی رسیدید، سیستم دنده از مشکلات اساسی رنج می‌برد. اگر گمان می‌کنید سیستم دنده سیاره‌ای در گیربکس شما آسیب دیده است، باید فوراً به یک تعمیرگاه متخصص مراجعه کنید. تکنسین های مجموعه تخصصی گیربکس وان قادر به تشخیص مسئله هستند و در مورد گزینه های خود برای تعمیر به شما می‌گویند.

سوت کشیدن یکی از شایع ترین نشانه های مشکل گیربکس است. این بدان معنی است که چرخ دنده ها همچنان در حال چرخش هستند ولی کلاچ کاملاً از موتور جدا نمی شود. با این وجود دلایل متعددی وجود دارد که می‌تواند اتفاق بیفتد. همچنین در گیربکس دستی می‌تواند خطای راننده باشد. اگر به این مشکل رسیدگی نشود ، احتمالاً فقط به مشکلات بیشتر گیربکس اتوماتیک منجر می‌شود.

دراین مطلب 6 مورد از دلایلی که منجر به سوت کشیدن و جرینگ جرینگ کردن گیربکس اتوماتیک را شرح می‌دهیم:

  • خرابی کلاچ

  • خرابی مبدل گشتاور

  • کم بودن روغن گیربکس

  • خرابی سیستم دنده ای

  • خرابی اجزای داخلی گیربکس

  • عادت های بد در رانندگی

سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک
دلایل وقوع سوت کشیدن و جرینگ جرینگ کردن گیربکس اتوماتیک

خرابی کلاچ

محتمل ترین مقصر اصلی سیستم کلاچ است. اگرچه گیربکس های اتوماتیک و CVT دارای سیستم کلاچ مخصوص به خود هستند که به طور اتوماتیک عمل می کنند اما در گیربکس دستی به راننده تکیه می کند تا هنگام تعویض دنده پدال کلاچ را فشار دهد. اگر در کلاچ مشکلی وجود داشته باشد یا به هر یک از اجزای کلاچ آسیب رسیده باشد، درست کار نخواهد کرد.همچنین صدای سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک را هنگام تعویض دنده شنیده می شود.

بیشتر بخوانید: تعمیر گیربکس اتوماتیک

خرابی مبدل گشتاور

گیربکس اتوماتیک از مبدل گشتاور و سیستم دنده ای استفاده می کند تا شتاب یا کاهش سرعت خودرو را بطور اتوماتیک تغییر دهد. اگر صدای سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک را هنگام تعویض دنده های جلو می شنوید، مطمئناً نشانه ای از مشکلات گیربکس است. مشکل اصلی مبدل گشتاور است. همچنین ممکن است هنگام تعویض دنده به حالت معکوس نیز صدا را بشنوید. بنابراین یک نشانه دیگر است که باید به دنبال رفع آن باشید.

کم بودن روغن گیربکس

یکی دیگر از دلایل روغن کاری گیربکس است. ممکن است سطح روغن گیربکس کم باشد یا خود روغن گیربکس قدیمی و فرسایش شده باشد. مهم است که روغن گیربکس خود را در صورت نیاز عوض کنید.همچنین از آسیب قابل توجهی در اجزای داخلی گیربکس جلوگیری می شود.

خرابی سیستم دنده ای

بین خود چرخ دنده ها و اجزای مختلف که کنترل تعویض بین آنها وجود دارد ، همیشه این احتمال وجود دارد که آسیب ببینند. گاهی اوقات هنگام جابجایی بین دو چرخ دنده خاص ممکن است آن را حس کنید. در این شرایط ، یک بررسی داخلی دقیق از گیربکس شما لازم است تا به منبع مشکل برسید.

خرابی اجزای داخلی گیربکس

بررسی داخلی ممکن است سایر مؤلفه های آسیب دیده را که منجر به نگرانی های گیربکس شما می شوند، نشان دهد. یک تکنیسین متخصص گیربکس می تواند به شما بگوید که چه اشتباهی رخ داده است و چه کاری برای تعمیر آن می توان انجام داد.

عادت های بد در رانندگی

در آخر صدای جرینگ جرینگ گیربکس  به دلیل عادت های بد راننده هنگام رانندگی است. هرکسی که با خودروی جعبه دنده دستی  رانندگی کرده باشد، احتمالاً دنده به سختی تغییر می دهد. اشکالی ندارد همه ما بعضی اوقات این کار را می کنیم. بنابراین اگر این کار را همیشه انجام دهید و در نهایت اتفاقات بد رخ خواهد داد. همچنین  آسیب جدی به کلاچ و گیربکس وارد می شود.

منبع:رالفزترنسمیشن

دسته بندی: گیربکس وان عیب یابی گیربکس اتوماتیک سوت کشیدن گیربکس اتوماتیک

 آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟

 بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغن‌های مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.

 

 سرویس‌های دوره‌ای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟

 سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می‌باشد. برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 30000کیلومتر تا 20000کیلومتر می باشد.

 

 علت تقه زدن گیربکس چیست ؟

 علت اصلی می‌تواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت می‌باشد. همچنین در بعضی موارد می‌تواند اشکال و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد.

 

 چرا گیربکس زوزه می‌کشد ؟

 صدای زوزه معمولا از صدای فشار روغن و یا خرابی دنده‌ها، مجموعه دنده سیاره‌ای و دنده‌های دیفرانسیل می‌باشد.

 

 علت گاز هرز خوردن گیربکس چیست ؟

 گاز هرز خوردن گیربکس به علت کمبود روغن، نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ‌ها و فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچ‌ها می باشد.

 

 خلاص شدن گیربکس به چه معناست ؟

 در خلاص شدن گیربکس موارد زیر دخیل هستند. بریدن دنده اویل پمپ – خراب شدن توربین – هرز شدن پلوس – خالی بودن گیربکس از روغن و یا معیوب شدن چرخ دنده‌های داخل گیربکس

 

 حالت اضطراری گیربکس در دنده 3 به چه معنایی می باشد ؟

 خودرو در یک دنده خاص مثل دنده 3 ( البته در بعضی خودرو ها تعداد دنده های خودرو بیشتر است نظیر هفت دنده و هشت دنده این عدد متفاوت است) یا حالت اضطراری قرار می‌گیرد تا خودرو به اولین تعمیرگاه گیربکس مراجعه کند.

 

 علت گیر کردن دنده در حالت پارک چیست ؟

 گیر کردن دنده در حالت پارک موارد زیر را شامل می‌شود. نبود برق در سیستم پارک یا خالی بود باطری خودرو – خرابی استاپ زیر پدال ترمز – شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور

 

 لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟

 لرزش خودرو علت های زیر را شامل می‌شود: خرابی در دسته موتور – بکسباد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچ‌ها – خرابی پلوس

 

 آیا گیربکس‌های هیبرید (هایبرید) هم نیاز به تعویض روغن دارند ؟

 بلی. در خودرو‌های نظیر تویوتا پریوس، 75 هزار کیلومتر و در خودروهای نظیر هیوندای سوناتا، همان 45 هزار کیلومتر تعویض روغن انجام می‌گردد.

سرویس های دوره ای

گیربکس اتوماتیک نیز مانند سایر اجزای خودرو نیاز به بازدیدهای دوره‌ای دارد. سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌‌های دوره‌‌ای گیربکس اتوماتیک به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 60000 کیلومتر می‌باشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می باشد.

برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 20000 کیلومتر تا 30000 کیلومتر میباشد.

تعمیر گیریکس اتوماتیک

امروزه توجه به كيفيت كالا از مهمترين وظايف شركت های توزيع كننده كالاست و خدمات پس از فروش ضامن حفظ اين كيفيت مي باشد . مجموعه گیربکس وان با توجه به اهميت اين موضوع بر خدمات برتر برای خانواده مشتريان خود تاكيد دارد . در همين راستا گیربکس وان وظيفه دارد در اسرع وقت، با دقت و مشتری مداری كه لازمه كار خدماتی است به مشتريان خود پاسخگو باشد. گیربکس وان با داشتن بيش از 25 نفر از مهندسين و متخصصين مجرب آرامش مشتريان را سرلوحه كار خود قرار داده و می كوشد همواره بهترين قطب خدمات رسان گیربکس اتوماتیک در ايران باشد.

گارانتی شرایط گارانتی

خودرو و قطعات شامل گارانتی گیربکس وان می‌بايست دارای شرايط زير باشد:

  • عدم وجود آثار ضربه، ضایعه فیزیکی و سوختگی قابل مشاهده در قطعه
  • قرار داشتن در محدوده زمانی گارانتی
  • در صورت دارا بودن شماره سريال و عدم مخدوش بودن آن
  • عدم وجود آثار دستکاری بر روی قطعه

لطفا فاکتور مربوط به خرید دستگاه خود را ( تاریخ خرید و مهر فروشگاه ) پیش از آنکه خدمات گارانتی اجرایی شود، فراهم آورید.

 

هزینه ها هزینه ها

مسئولیت و کلیه هزینه های مربوط به ارسال کالا به مرکز گارانتی و خدمات و برگشت آن به عهده مشتری می باشد.

راهنمای تعمیر گیربکس اتوماتیک

عنوان کاتالوگ کاتالوگ
ZF – Automatic transmission دریافت
BENZ – Automatic transmission دریافت
PDK – Automatic transmission دریافت
GM – Automatic transmission دریافت
AISIN – Automatic transmission دریافت
AL4 – Automatic transmission دریافت

تماس با ما : در صورت مشاوره و پذیرش با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید، بی صبرانه منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم.

مشاوره رایگان ( دفتر مرکزی ) : 02144193572 – 02144192705

Email: info@gearboxone.com

تماس با ما

🔻شعبه مرکزی:

تهران، جاده مخصوص کرج، بلوار ایران خودرو جنوبی، خیابان زامیاد، خیابان گل‌ها، پلاک 32